Gianna Manzoni uit Finland .

Gianna is de dochter van de Manzonifamilie in Turku. Finland. Zoals je merkt is ze afkomstig uit Italië. Ze vertrok uit Finland naar Duitsland om te gaan studeren in een school in roisdorf . Daarna zal ze Frans en Nederlands gaan studeren in België.

Klik op een titel om het filmpje te bekijken.


The football game
In de eerste episode zie je de familie Manzoni samen naar een voetbalmatch gaan: België – Italië. Wie zal er winnen denk je?

Gianna is leaving
Tony, Nico en Hanna zijn niet gelukkig dat papa gaat vertrekken. Ze besluiten hem een geschenk te geven voordat hij vertrekt maar dan geraken ze iets kwijt…

The big excitement
Jenna en Zoë Cetinkaya zijn triest omdat hun grootouders op reis zijn. Maar er is een verrassing voor hen: een geschenk met een geluksbrenger voor de twee zussen. Maar de geluksbrenger geraakt verloren onderweg naar het ijssalon. Maar dan komt Gianna uit Finland aan. Brengt zij geluk?

Homesickness
Gianna krijgt heimwee tijdens haar verblijf in Troisdorf. Haar Duitse vriendinnen Jenna en Zoë doen er echt alles voor om haar op te vrolijken.

A love story in Ghent
Gianna komt aan in Gent om Nederlands en Frans te leren. Ze ontmoet David, de oudste zoon van de familie Schmidt. Er hangt liefde in de lucht!

Family meeting
De vier families van ‘the flying living room’ komen samen in Gent.

terug naar reizigers