Het eerste projectjaar 2004-2005

Welcome in my livingroom

Op deze foto zie je een leerling uit Troisdorf aan het werk in hun lege woonkamer. Het verhaal startte immers met vier lege woonkamers. Maar de decoratie die je in onze woonkamer ziet, kozen we niet zelf. De kinderen in Troisdorf vroegen ons materiaal op te sturen om hun woonkamer te decoreren.

 

 

 

We wisselden van gedachten en beslisten samen welk materiaal we naar Troisdorf zouden zenden.

 

 

 

 

 

Hier zie je de kinderen van Troisdorf hun woonkamer aankleden met het materiaal dat we hen stuurden.

 

 

Dit is het resultaat. We vroegen de kinderen in Turku hoe wij onze woonkamer konden aankleden. Ze zonden ons de plannen en het materiaal.

 

 

 

We zonden een foto van onze aangeklede woonkamer naar Cento in Italië. “Kunnen jullie meubels ontwerpen die passen in onze woonkamer?” Na een aantal weken kwamen de plannen aan en konden we volgens Italiaans plan onze meubels maken.

 

 We tekenden de plannen voor de meubels in de Italiaanse woonkamer en stuurden de plannen naar Italië.

Toen stuurden we een foto van onze aangeklede en bemeubelde woonkamer naar Duitsland. Ze verrasten ons met een mooie vaas, tapijten en schilderijen. En wij verrasten de kinderen in Turku met een zelfgemaakte vogelkooi met een klein vogeltje in. Op het einde van het eerste projectjaar hadden we in België een woonkamer met: muur- en vloerbekleding uit Finland, meubels ontworpen in Italië en enkele mooie objecten uit Duitsland.

 

 

 

 

naar boven