De reizigers van 'the flying living room'

Hier vind je een overzicht van de verhalen van de reizigers van ‘the flying living room’. De vlagjes in het overzicht tonen in welk land de episode werd gemaakt. De laatste film ‘family meeting’ werd gemaakt in samenwerking met alle betrokken leerkrachten en de leerlingen uit België.

Klik op een foto voor meer informatie en filmpjes!

Robert Rossi uit Italie.

Robert is de vader van het gezin Rossi uit Cento, ItaliŽ. Deze poppenfamilie is gemaakt in Duitsland. Robert is een politieagent. Voor zín werk bezoekt hij BelgiŽ en Finland.

 

 

 

Jana and Kevin Schmidt uit België.

Jana en haar vader Kevin van het gezin Schmidt wonen in Gent maar zijn oorspronkelijk van Finland. Ze gaan op reis naar Italië en Duitsland. Kevin wil dat z’n dochter een indruk krijgt van het Europa anno 2006-2007. Daarom neemt hij zijn dochter mee naar enkele Europese landen waar ze bij kennissen kunnen verblijven.

 

Gianna Manzoni uit Finland.

Gianna is de dochter van de Manzonifamilie in Turku. Finland. Zoals je merkt is ze afkomstig uit Italië. Ze vertrok uit Finland naar Duitsland om te gaan studeren in een school in roisdorf . Daarna zal ze Frans en Nederlands gaan studeren in België.

 


Grootouders Cetinkaya uit Duitsland.

Opa en Oma Cetinkaya uit Troisdorf, Duitsland lieten de rest van het gezin achter voor een reisje naar Italië. Maar eerst gaan ze ook nog naar Finland. Oorspronkelijk is dit gezin afkomstig uit Gent in België.

 

 


naar boven